Sirarna

Sirarna

Pri nas redimo mlečno pasmo ovc, Trentarsko – bovško ovco. Sirarna Jelinc je znana po svojem ovčjem siru in skuti že več kot 20 let.

Iz mleka izdeljujemo bovški ovčji sir po tradicionalnem receptu, starem preko 700 let. Sir z zelišči in tradicionalni bovški sir “Trentar,” pridelan na sonaraven način, sta pravi uspešnici, za kateri smo dobili tudi zlata priznanja.

Drugi tradiciolnalni proizvod, ki se ga proizvede iz sirotke je albuminska skuta. Albuminsko skuto se lahko porabi za razne sladice ali pa se jo posoli.

Izdelujemo tudi mehke sire, tipa Feta in sirne namaze, klasičnega in zeliščnega. Sire in skuto je na naši kmetiji možno poskusiti in kupiti. Drugje naši izdelki niso naprodaj.

Ovčji sir “Trentar”
– 28 € / kg

Ovčji sir “Trentar” (staran)
– 35 € / kg

Ovčja skuta (sladka, slana)
– 12 € / kg

Mehki sir
– 18 € / kg

Mehki sir z zelišči
– 20 € / kg

Sirni namaz
– 12 € / kg

Sirni namaz z zelišči
– 16 € / kg

Splošni pogoji Turistične kmetije Jelinčič – Jelinčič Boštjan so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

S spletnim mestom za nakup izdelkov iz sira upravlja Turistična kmetija Jelinčič – Jelinčič Boštjan (v nadaljevanju »ponudnik«).

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje nakupovalnega spletnega mesta Turistične kmetije Jelinčič, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Splošni pogoji

>> Kliknite za prenos datoteke <<